"Happiness radiates like the fragrance from a flower and draws all good things towards you.''

Vragen of offerte?
Kleur. Maakt zoveel mooier Begin vandaag nog
  • In ons assortiment kunt u bloemen op kleur selecteren. Kies bijvoorbeeld voor een prachtige blauwe roos of ga voor glitterbloemen.
  • Wij kunnen bloemen verven door middel van een verfbad, verf op te laten trekken of spuiten. Dat laatste doen we met een professionele verfspuit.
  • Verder kunnen wij glitter en sneeuw toevoegen aan gekleurde- of naturel bloemen. Zo komen ze mooi tot hun recht in boeketten.
inspiratie - "Die ene kleur bloem, die kleur die u nergens kunt vinden, die vindt u bij Multi Color Flowers"

Tips, leren en inspireren

1 Het is belangrijk om uw geverfde bloemen schuin af te snijden. Door het schuin afsnijden nemen de bloemen meer water op en blijven ze langer mooi.

2 Het is belangrijk dat u de bloemen binnen een minuut in het water zet. Doet u dit niet, dan gaat het ‘wondje’ weer dicht en moet u opnieuw beginnen met schuin afsnijden.

3 Zet de geverfde bloemen op de juiste plek (niet te warm of in direct zonlicht). Vervang ook het water van de bloemen regelmatig. Bloemen blijven het langst mooi in schoon water.

Bekijk alle tips & tricks
Wil je op de hoogte blijven van de laatste trends, tips en tricks?
Schrijf je dan in voor onze inspirerende nieuwsbrief.

Uw specialist in geverfde bloemen

1 Multi Color Flowers is uw specialist op het gebied van bloemen kleuren. Hiervoor gebruiken wij verschillende technieken waaronder: bloemen optrekken, bloemen spuiten en bloemen verven.

2 Bij het optrekken van bloemen staan de bloemen in een vaas met daarin de juiste (kleur)stof. De bloemen zuigen de kleurstof direct op.

3 Bij geverfde bloemen worden de bloemen gedompeld. Dit gebeurt in een verfbad, daarna laten we de bloemen drogen. Na het verfbad hebben alle bloemen de kleur naar wens.

4 Bij bloemen spuiten gebruiken we een professionele verfspuit. Tenslotte kunnen we bloemen ook van glitters en/of sneeuw voorzien. Glitter- en sneeuwbloemen komen mooi tot hun recht in boeketten en gebruiken wij veel rond de feestdagen.

Maak een afspraak
Bekijk bedrijfsvideo